Waltteri Torikka juhlakonsertti

Sinfoniaorkesteri ja yllätysesiintyjiä

Monta syytä juhlaan! Koko kansan hurmannut baritoni Waltteri Torikka juhlistaa tänä vuonna 40-vuotisjuhlansa lisäksi myös 15 vuotta kestänyttä menestyksekästä taiteilijan uraansa. Mikä olisikaan osuvampi paikka juhlia yhdessä kuin Savonlinnan Oopperajuhlat ja maaginen Olavinlinna, jossa Torikka esiintyi ensimmäisen kerran 10 vuotta sitten. 

Ainutlaatuisessa juhlakonsertissa Waltterin kanssa lavalle nousevat Kuopion kaupunginorkesteri kapellimestarinaan James Sherlock sekä yllätysesiintyjiä. 

“Luvassa on takuulla ainutkertainen ilta ja unohtumaton konserttielämys meille kaikille! Olen valikoinut konserttiin minulle tärkeää musiikkia koko tähän astisen urani ajalta. Tällaista konserttia ja musiikillista kattausta kuullaan harvoin“, Waltteri iloitsee.

Juhlakonsertissa kuullaan oopperaa ja operettia, italialaisia klassikoita sekä suosikkisävelmiä musikaaleista ja elokuvista. Lisäksi Waltteri esittää yleisön toiveesta kappaleita menestysalbumeiltaan Sydän (mm. Kuin taivaisiin, Myrskyluodon maija) ja Rakkaus (mm.Puhu hiljaa rakkaudesta, Caruso), joita kuullaan ensimmäistä kertaa suuren sinfoniaorkesterin säestyksellä.  

Waltteri Torikan juhlakonsertin tuottaa Sublime Music Agency yhteistyössä Savonlinnan Oopperajuhlien kanssa. 

  • Baritoni

    Waltteri Torikka

  • Kapellimestari

    James Sherlock

  • Kuopion kaupunginorkesteri

  • Yllätysesiintyjiä

Waltteri Torikka nähdään juhlakonsertin lisäksi myös Don Giovannin pääroolissa tänä kesänä

Lue lisää
Tilaa uutiskirje