Oopperajuhlat

Sisällöntuottaja ja some-assistentti

Haemme sosiaalisen median sisällöntuottajaa ja some-assistenttia ajalle 17.6.-4.8.2024, aloitus voi olla sovittaessa myös aiemmin. Tehtäväsi on avustaa viestinnän tiimiämme sosiaalisen median sisällöntuotannoissa sekä verkkosivu- ja uutiskirjesisällöissä. Sinulla on silmää tekstille ja kuvalle, valo- ja videokuvaustaidoista ja niiden editointiosaamisesta on iloa. Tunnet kenties myös somemainonnan salat.

Työskentelemme päivä- ja iltavuoroissa, sekä viikonloppuisin. Koko työskentelyajalta sovitaan kokonaispalkka, joka pitää sisällään ilta- ja viikonlopputyöt sekä lomakorvauksen. Viikkotyöaika noin 40 h. 

Pystyäksesi hoitamaan tehtävän onnistuneesti, sinulla tulee olla: 

  • vähintään 18 vuoden ikä 
  • aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta tehtävään  
  • joustavuutta, paineensietokykyä sekä vahvat tiimi- ja vuorovaikutustaidot 
  • sujuva englannin kieli
  • ajokortti

Edellytämme hakijalta yllä mainittujen kriteerien lisäksi: 

  • oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä 
  • osaat pitää monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa 
  • hyviä viestintätaitoja; olet hyvä ja sujuva kirjoittaja ja osaat viestiä ammattimaisesti 
  • valo- ja videokuvaustaidot plussaa 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyön yhdessä Suomen suurimmista festivaaleista. Meillä työskentelee satoja ihmisiä eri ammateista ja kansallisuuksista.  

Hae tehtävää 21.2.2024 mennessä TÄMÄN LOMAKKEEN KAUTTA.

Lisätietoja: 

Viestinnän asiantuntija Jannika Vahvaselkä
puh. 050 430 4186
jannika.vahvaselka@operafestival.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Sonja Eiramo
puh. 040 508 8828
sonja.eiramo@operafestival.fi 

Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma ja merkittävä matkailukohde. Strategiamme keskiössä ovat oopperataide, kansainvälisyys ja linnaelämys. Oopperajuhlien yleisömäärä on vuosittain 65.000 – 70.000 kävijää. Lipunostajista noin 10 % tulee tällä hetkellä ulkomailta. Oopperajuhlien 8 miljoonan euron budjetista noin 85 % toteutuu tapahtuman oman rahoituksen turvin, josta lipunmyynti on merkittävin tulolähde. Taustalla toimii voittoa tavoittelematon kannatusyhdistys, joka on avoin kaikille. Oopperajuhlien ympärivuotisessa organisaatiossa työskentelee 15 asiantuntijaa. Juhlakaudella ainutlaatuisten oopperakokemusten eteen työskentelee jopa 1.000 kausityöntekijää. 

Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä.