Marjukka Tepponen, Waltteri Torikka & Jukka Nykänen

Ilta Saimaalla

Lipunmyynti alkaa pe 12.3. klo 9

Tässä hyvän mielen konsertissa kuullaan ainakin ikivihreä Puhu hiljaa rakkaudesta ja lesken koskettava laulu Porgy ja Bess -oopperasta. Ooppera-, operetti-, musikaali- ja elokuvanumeroiden lomaan mahtuu tuttuja suomalaisia yksinlauluja sekä mm. monitaituri Nykäsen improvisaatioita. 

Karismaattisten esiintyjien Ilta Saimaalla -konsertissa keskeistä onkin ennen muuta kevyt, kesäinen tunnelma. Koko konserttiohjelma julkistetaan myöhemmin. 

Sopraano Marjukka Tepponen ja baritoni Waltteri Torikka vierailevat kesällä myös oopperarooleissa. Tepponen on La traviatan Violetta ja Torikka on mukana Sevillan parturissa

Jukka Nykänen on virtuoosi esikuvansa Franz Lisztin hengessä. Pianisti myös säveltää, sovittaa ja viihdyttää – ja soittaa ensi kesänä Oopperajuhlien rakastetuissa perinteisissä päivänavauksissa

Konserttiliput myydään numeroimattomille paikoille: Voit valita haluamasi hintaryhmän ja katsomoalueen, ja tarkempi sijoittuminen alueen sisällä ohjeistetaan vasta katsomossa. Järjestelyllä sujuvoitetaan turvaetäisyyksien toteutumista. Konsertteihin on myynnissä tällä hetkellä vain noin puolet Olavinlinnan paikoista turvavälien varmistamiseksi.

 • Marjukka Tepponen

  sopraano

 • Waltteri Torikka

  baritoni

 • Jukka Nykänen

  pianisti

 • Savonlinnan Oopperajuhlaorkesterin jousikvartetti

 • Konsertin kesto

  n. 70 minuuttia (ei väliaikaa)

Tilaa uutiskirje