Etuhintaiset liput Myyty morsian -esityksiin tai Suureen oopperakonserttiin

Ystävänpäivätarjous

Anna oopperan koskettaa! Kenet sinä toisit mukanasi kesän ikimuistoisimpaan iltaan? Elämys on parasta jaettuna rakkaasi tai ystäväsi kanssa. Nyt liput tanssahtelevan ja komediallisen Myydyn morsiamen esityksiin (27.7. 30.7. ja 1.8.) ja Prahan kansallisoopperan Suureen Oopperakonserttiin 31.7. ystävänpäivän tarjoushintaan:

MYYTY MORSIAN

  • Kaksi lippua 290 € (norm. 380 €) hintaryhmästä 2
  • Kaksi aitiolippua 490 € (norm. 660 €)
  • 4 lippua 390 € (norm. 560 €) hintaryhmästä 3

Tänä kesänä vieraaksemme saapuu arvostettu Prahan kansallisooppera, joka tuo Olavinlinnaan palan tšekkiläistä DNA:ta. Myyty morsian on komediallinen ja terävä, ilmeikäs ja tanssahteleva koko perheen ooppera ja tässä ohjausversiossa tarinan mukana pääsee kurkistamaan myös oopperaesityksen kulisseihin. Myyty morsian on kesän ohjelmiston kepein ja hyväntuulisin ooppera, ja sen esittää yksi Euroopan suurimmista oopperataloista! Tutustu lisää ja katso traileri täällä.

prahan kansallisooppera & karita mattila – suuri oopperakonsertti

  • 4 lippua 350 € (norm. 460 €) hintaryhmästä 3
  • 4 lippua 250 € (norm. 340 €) hintaryhmästä 4

31.7. Olavinlinnassa on mahdollista kuulla ainutlaatuinen kokonaisuus, josta vastaavat tšekkiläisen oopperakulttuurin tunnetuimmat tekijät: Smetana, Dvořák, Janáček ja Prahan kansallisooppera. Suuren oopperakonsertin solistina kuullaan mm. sopraanolegenda Karita Mattilaa! Tiesitkö, että tänä vuonna tulee kuluneeksi 200 vuotta Tšekin klassisen musiikin isän, Bedřich Smetanan syntymästä? Tule juhlimaan kanssamme! Tutustu lisää täällä.

OSTA LIPUT

Etuhintaiset liput ostettavissa 12.-14.2.2024. Etuhintaisten lippujen ostaminen ei vaadi erillistä koodia. Etuhintaiset liput ostettavissa vain Lippu.fi -verkkokaupasta. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia. Lipun hintaan lisätään voimassa olevat toimitus- ja palvelumaksut.